Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers: Revenge of the Fallen

Transformers: Revenge of the Fallen

01/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Transformers: Revenge of the Fallen på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Michael Bay
Skuespillere: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson
Spilletid: 150 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Sam Witwicky har startet en helt normal tilværelse som studerende. Han finder ud af sandheden om robotracernes oprindelse og slutter sig til Optimus Prime og Bumblebee.


Se Transformers: Revenge of the Fallen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Transformers: Revenge of the Fallen havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transformers: Revenge of the Fallen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transformers: Revenge of the Fallen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transformers: Revenge of the Fallen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers: Revenge of the Fallen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar