Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers: Revenge of the Fallen

Transformers: Revenge of the Fallen

01/10/2019 | Flixfilm

Se Transformers: Revenge of the Fallen på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Michael Bay
Skuespillere: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson
Spilletid: 149 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Sam Witwicky har startet en helt normal tilværelse som studerende. Han finder ud af sandheden om robotracernes oprindelse og slutter sig til Optimus Prime og Bumblebee.


Se Transformers: Revenge of the Fallen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTransformers: Revenge of the Fallen havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transformers: Revenge of the Fallen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transformers: Revenge of the Fallen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transformers: Revenge of the Fallen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers: Revenge of the Fallen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Transformers: Revenge of the Fallen

  1. sigrid - kl. 00:18, 08-05-2020:

    hey hvornår kan man se den på Netflix og komme der en til

    Skriv kommentar