Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers: Robots in Disguise

Transformers: Robots in Disguise

01/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Transformers: Robots in Disguise på Netflix

Indspilningsår: 2014–2017
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Khary Payton, Mitchell Whitfield, Will Friedle, Constance Zimmer
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Da et fangeskib slipper hundredvis af Decepticons løs på Jorden, stiller Bumblebee sig i spidsen for en ny Autobot-styrke for at beskytte menneskeheden.


Se Transformers: Robots in Disguise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Transformers: Robots in Disguise (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transformers: Robots in Disguise (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transformers: Robots in Disguise herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transformers: Robots in Disguise er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers: Robots in Disguise (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar