Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Transformers: Robots in Disguise

01/09/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014–2017
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktør: N/A
Skuespillere: Khary Payton, Mitchell Whitfield, Will Friedle, Constance Zimmer
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.5

Resumé: Da et fangeskib slipper hundredvis af Decepticons løs på Jorden, stiller Bumblebee sig i spidsen for en ny Autobot-styrke for at beskytte menneskeheden.


Se Transformers: Robots in Disguise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Transformers: Robots in Disguise (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transformers: Robots in Disguise (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transformers: Robots in Disguise herunder:Fra premieredatoen (1. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Transformers: Robots in Disguise er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Transformers: Robots in Disguise (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar