Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers: Robots in Disguise

Transformers: Robots in Disguise

01/09/2017 | Flixfilm

Se Transformers: Robots in Disguise på Netflix

Indspilningsår: 2014–2020
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Khary Payton, Mitchell Whitfield, Will Friedle, Constance Zimmer
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da et fangeskib slipper hundredvis af Decepticons løs på Jorden, stiller Bumblebee sig i spidsen for en ny Autobot-styrke for at beskytte menneskeheden.


Se Transformers: Robots in Disguise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTransformers: Robots in Disguise (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transformers: Robots in Disguise (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transformers: Robots in Disguise herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transformers: Robots in Disguise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers: Robots in Disguise (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar