Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last Knight

06/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Transformers: The Last Knight på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Michael Bay
Skuespillere: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel, Laura Haddock
Spilletid: 154 min
Land: USA, China, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Efter Optimus Prime har vendt sig mod mørket, slutter Cade Yeager sig til en gruppe autobotter for at stoppe en skurkagtig sammensværgelse om at ødelægge Jorden.


Se Transformers: The Last Knight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Transformers: The Last Knight havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transformers: The Last Knight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transformers: The Last Knight herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transformers: The Last Knight er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers: The Last Knight stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar