Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last Knight

06/11/2018 | Flixfilm

Se Transformers: The Last Knight på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Michael Bay
Skuespillere: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel, Laura Haddock
Spilletid: 154 min
Land: USA, China, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Efter Optimus Prime har vendt sig mod mørket, slutter Cade Yeager sig til en gruppe autobotter for at stoppe en skurkagtig sammensværgelse om at ødelægge Jorden.


Se Transformers: The Last Knight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTransformers: The Last Knight havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transformers: The Last Knight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transformers: The Last Knight herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transformers: The Last Knight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers: The Last Knight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar