Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers: War For Cybertron Trilogy

Transformers: War For Cybertron Trilogy

30/07/2020 | Flixfilm

Se Transformers: War For Cybertron Trilogy på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da autobotter og decepticoner hærger deres planet i en brutal borgerkrig, opstår der to ikoniske ledere i historien om Transformer-universets oprindelse.


Se Transformers: War For Cybertron Trilogy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Transformers: War For Cybertron Trilogy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transformers: War For Cybertron Trilogy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Transformers: War For Cybertron Trilogy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transformers: War For Cybertron Trilogy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers: War For Cybertron Trilogy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar