Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers

Transformers

01/09/2018 | Flixfilm

Se Transformers på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Michael Bay
Skuespillere: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson
Spilletid: 144 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Autobots og Decepticons kæmper om herredømmet over jordens ressourcer, og den unge Sam Witwicky er uvidende om, at han er menneskehedens eneste håb for overlevelse.


Se Transformers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTransformers havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transformers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transformers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transformers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar