Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transpecos

Transpecos

06/11/2017 | Flixfilm

Se Transpecos på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Thriller
Instruktør: Greg Kwedar
Skuespillere: Johnny Simmons, Gabriel Luna, Clifton Collins Jr., David Acord
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: Maya, English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: På en afsidesliggende kontrolpost gør tre grænsebetjente en chokerende opdagelse, der inblander dem i en uhyggelig sammensværgelse i egne rækker.


Se Transpecos på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTranspecos havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transpecos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transpecos herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transpecos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transpecos stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar