Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transporter 3

Transporter 3

18/12/2019 | Flixfilm

Transporter 3 på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Olivier Megaton
Skuespillere: Jason Statham, Robert Knepper, Natalya Rudakova
Spilletid: 104 min
Land: France, United States, United Kingdom
Sprog: English, French, Ukrainian, Russian, Hungarian
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I denne tredje film af den actionfyldte franchise, skal lejesoldaten Frank levere en vigtig last uden at stille nogen former for spørgsmål.

Transporter 3 havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Transporter 3 på YouTube.Se Transporter 3 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Transporter 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transporter 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Transporter 3, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Transporter 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar