Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transporter 3

Transporter 3

18/12/2019 | Flixfilm

Se Transporter 3 på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Olivier Megaton
Skuespillere: Jason Statham, Natalya Rudakova, François Berléand, Robert Knepper
Spilletid: 104 min
Land: France, USA, Ukraine
Sprog: English, French, Ukrainian, Russian, Hungarian
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: I denne tredje film af den actionfyldte franchise, skal lejesoldaten Frank levere en vigtig last uden at stille nogen former for spørgsmål.


Se Transporter 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Transporter 3 havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transporter 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Transporter 3:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transporter 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transporter 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar