Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trapped in Paradise

Trapped in Paradise

10/12/2014 | Flixfilm

Trapped in Paradise på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Adventure, Comedy, Crime
Instruktion: George Gallo
Skuespillere: Nicolas Cage, Jon Lovitz, Dana Carvey
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Tre tyvagtige søskende ved, at kriminalitet ikke betaler sig, men de kommer alligevel til at røve en bank i den lille by Paradise.

Trapped in Paradise havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trapped in Paradise på YouTube.Se Trapped in Paradise på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Trapped in Paradise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trapped in Paradise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trapped in Paradise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trapped in Paradise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar