Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trapped in Paradise

Trapped in Paradise

10/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Trapped in Paradise på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Romance
Instruktør: George Gallo
Skuespillere: Nicolas Cage, Richard B. Shull, Jon Lovitz, Dana Carvey
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Tre tyvagtige søskende ved, at kriminalitet ikke betaler sig, men de kommer alligevel til at røve en bank i den lille by Paradise.


Se Trapped in Paradise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trapped in Paradise havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trapped in Paradise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trapped in Paradise herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trapped in Paradise er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trapped in Paradise stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar