Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trapped

07/11/2020 | Flixfilm

Trapped på Netflix

Produktionsår: 2015–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ólafur Darri Ólafsson, Ilmur Kristjánsdóttir, Björn Hlynur Haraldsson
Spilletid: 3 min
Land: Iceland, Denmark, Finland, Sweden, Norway, Germany, France, United Kingdom
Sprog: Icelandic, English, Danish
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Et mordoffers lig dukker op i en lille islandsk landsby, netop som en alvorlig snestorm afskærer regionen fra resten af verden.Se Trapped på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Trapped (Fanget – en morder iblandt os) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trapped på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Trapped (Fanget – en morder iblandt os) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trapped (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trapped, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trapped (Fanget – en morder iblandt os) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar