Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trapped

07/11/2020 | Flixfilm

Se Trapped på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ólafur Darri Ólafsson, Ilmur Kristjánsdóttir, Ingvar Sigurdsson, Elva María Birgisdóttir
Spilletid: 60 min
Land: Iceland, Denmark, Finland, Sweden, Norway, Germany, France, UK
Sprog: Icelandic, English, Danish
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Et mordoffers lig dukker op i en lille islandsk landsby, netop som en alvorlig snestorm afskærer regionen fra resten af verden.

Trapped (Fanget – en morder iblandt os) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Trapped på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trapped (Fanget – en morder iblandt os) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trapped (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trapped, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trapped (Fanget – en morder iblandt os) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar