Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trapped

07/11/2020 | Flixfilm

Se Trapped på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Christopher Jameson Jones
Skuespillere: Alex Southard, Antoine Coetzee, Rosie Fry, Jana Nawartschi
Spilletid: 56 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Et mordoffers lig dukker op i en lille islandsk landsby, netop som en alvorlig snestorm afskærer regionen fra resten af verden.Se Trapped på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trapped (Fanget – en morder iblandt os) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trapped (Fanget – en morder iblandt os) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Trapped:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trapped (Fanget – en morder iblandt os) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trapped (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar