Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trash Truck

Trash Truck

04/05/2021 | Flixfilm

Trash Truck på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Animation, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Henry Keane, Glen Keane, Lucas Neff
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Seksårige Hans og hans bedste ven, der er en kæmpe skraldebil, udforsker verden på fantastiske eventyr sammen med deres dyrevenner.

Trash Truck (Skraldebil) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trash Truck på YouTube.Se Trash Truck på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Trash Truck (Skraldebil) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trash Truck (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trash Truck, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trash Truck (Skraldebil) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar