Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Travelers

Travelers

14/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Travelers på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eric McCormack, MacKenzie Porter, Nesta Cooper, Jared Abrahamson
Spilletid: 45 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: En efterforsker opsporer fire personer, som ser ud til at have fået helt nye personligheder, hvilket fører til en forbløffende opdagelse om menneskehedens fremtid.


Se Travelers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Travelers (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 14. December, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Travelers (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Travelers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Travelers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Travelers (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore