Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Travelers

Travelers

14/12/2018 | Flixfilm

Travelers på Netflix

Produktionsår: 2016–2018
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Eric McCormack, MacKenzie Porter, Nesta Cooper
Spilletid: 45 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En efterforsker opsporer fire personer, som ser ud til at have fået helt nye personligheder, hvilket fører til en forbløffende opdagelse om menneskehedens fremtid.Se Travelers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Travelers (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Travelers på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Travelers (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Travelers (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Travelers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Travelers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar