Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Travelers

Travelers

14/12/2018 | Flixfilm

Se Travelers på Netflix

Indspilningsår: 2016–2018
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eric McCormack, MacKenzie Porter, Nesta Cooper, Jared Abrahamson
Spilletid: 45 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En efterforsker opsporer fire personer, som ser ud til at have fået helt nye personligheder, hvilket fører til en forbløffende opdagelse om menneskehedens fremtid.


Se Travelers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTravelers (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Travelers (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Travelers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Travelers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Travelers (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar