Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Travis Scott: Look Mom I Can Fly

Travis Scott: Look Mom I Can Fly

28/08/2019 | Flixfilm

Travis Scott: Look Mom I Can Fly på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Music
Instruktion: White Trash Tyler, Isaac Yowman
Skuespillere: Kylie Jenner, Travis Scott, Stormi Webster
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Under arbejdet med sit Grammy-nominerede album Astroworld klarer Travis Scott at være kontroversiel, være far og nyde karrierens højdepunkter i denne intime dokumentar.

Travis Scott: Look Mom I Can Fly havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Travis Scott: Look Mom I Can Fly på YouTube.Se Travis Scott: Look Mom I Can Fly på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Travis Scott: Look Mom I Can Fly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Travis Scott: Look Mom I Can Fly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Travis Scott: Look Mom I Can Fly, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Travis Scott: Look Mom I Can Fly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar