Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trawlermen Tales

Trawlermen Tales

01/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Trawlermen Tales på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sean Bean
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Mens de trodser voldsomme bølger og andre hindringer i dybet, forsøger fiskerne at skabe balance mellem deres familieliv og det krævende job på havet.


Se Trawlermen Tales på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trawlermen Tales (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Trawlermen Tales (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trawlermen Tales herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trawlermen Tales er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trawlermen Tales (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar