Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Tre klip fra ny ‘Anne fra Grønnebakken’-serie – Ekslusivt på Netflix

Tre klip fra ny ‘Anne fra Grønnebakken’-serie – Ekslusivt på Netflix

04/05/2017 | Flixfilm

Den nye Netflix-serie ‘Anne With an E,’ som er en genindspilning af den elskede tv-serie ‘Anne fra Grønnebakken,’ får eksklusivt premiere på Netflix fredag den 12. maj, og nu er streamingtjenesten klar med tre små smagsprøver på serien.

De tre klip fra ‘Anne With an E’ kan du se nederst i artiklen.

Serien foregår i Prince Edward Island i slutningen af 1890’erne og handler om Anne Shirley (Amybeth McNulty), en ung forældreløs pige, som efter en voldelig barndom på børnehjem og hos fremmede fejlagtigt skal bo hos en aldrende søster og bror.

Med tiden vil den 13-årige Anne forvandle livet for Marilla (Geraldine James) og Matthew Cuthbert (R.H. Thomson) og i sidste ende hele den lille by, hvor de bor, med sin unikke ånd, sit skarpe intellekt og sin strålende fantasi. Annes eventyr vil afspejle tidløse og aktuelle emner, herunder identitet, feminisme, mobning og fordomme.

LÆS OGSÅ:   Fantasy-film med 'Stranger Things'-stjerne får premieredato

Serien blev oprindelig blot kaldt ‘Anne’, men Netflix har øjensynligt valgt at give serien et mere unikt navn og har således bestemt sig for titlen ‘Anne With an E.’

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Anne fra Grønnebakken’ (‘Anne of Green Gables’) udkom første gang som bog 1908 og er siden både blevet filmatiseret og lavet til tv-serie – og den har i mange år været fast inventar på den danske tv-kanal TV 2.

Den nye series manuskriptforfatter er den Emmy-vindende Moira Walley-Beckett, som blandt andet har skrevet flere episoder af den populære Breaking Bad om den kræftsyge kemilærer, der begynder at lave og sælge stoffer for at kunne betale lægeregningerne.

Se ‘Anne With an E‘ på Netflix Danmark fra den 12. maj 2017.
Skriv kommentar