Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Tre nye originale serier fra DreamWorks og Netflix

Tre nye originale serier fra DreamWorks og Netflix

13/03/2014 | Flixfilm

dreamworks julian madagascar netflix danmarkNetflix og DreamWorks Animation har i dag offentliggjort et nyt samarbejde, som betyder at tre nye originale animations-serier får premiere på streamingtjenesten sidst på året. Den ene serie bliver med Den Bestøvlede Kat fra Shrek i hovedrollen, mens den anden baserer sig på lemuren Kong Julian fra filmen Madagascar. Herudover kommer der også en ny serie med figurerne fra VeggieTales.

Hvilke eventyr Den Bestøvlede Kat, Kong Julian og grøntsagerne fra Veggie Tales bevæger sig ud i, er endnu ikke afsløret, men serierne bliver helt sikkert populære hos børnene. Netflix har tidligere samarbejdet med DreamWorks Animation omkring serien Turbo FAST, som havde premiere på streamingtjenesten sidste år og denne animationsserie blev hurtigt et hit blandt børnene, lyder det fra Netflix. Flixfilm kunne tidligere i dag afsløre, at der kommer nye eksklusive afsnit af Turbo FAST på Netflix Danmark den 4. april.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Battle: Freestyle'

Netflix har siden årsskiftet haft de eksklusive rettigheder til produktionerne fra DreamWorks Animation. Det kan dermed forventes, at der snart kommer flere animationsfilm på streamingtjenesten. DreamWorks Animation er især kendt for deres populære animationsfilm som Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda, Monsters Vs. Aliens og How to Train Your Dragon. Det er allerede annonceret, at den seneste produktion fra DreamWorks, The Croods får premiere på Netflix d. 22. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar