Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix byder på mere Chef’s Table

Netflix byder på mere Chef’s Table

09/03/2016 | Flixfilm

b2790caf-e5eb-4cf5-8d7e-eed40105ba99Netflix har netop annonceret, at tjenesten er klar med nye sæsoner af Chef’s Table. Den første sæson á seks afsnit får premiere på Netflix fredag den 27. maj efterfulgt af fire specialafsnit senere på året, som er dedikerede til fire af verdens mest berømte, franske kokke. Den tredje sæson sætter fokus på seks andre kokke og får premiere i begyndelsen af 2017.

“Vi er begejstrede for at fortsætte vores partnerskab med David Gelb og hans team. Vi kunne ikke forestille os en bedre måde at følge op på en så visuelt imponerende og spændende første sæson end ved at følge yderligere 16 enestående kokke og dele deres dybt personlige historier med vores medlemmer rundt om i verden. Davids unikke vision viser seere i hele verden gadekøkkenets hemmeligheder,” siger Lisa Nishimura, Netflix Vice President of Original Documentary Programming.

Seerne inviteres med på endnu en rejse i Chef’s Table sæson 2, 3 og 4, der vil vise, hvad der inspirerer en række kokke fra hele verden, og hvordan det afspejles i deres individuelle stil. Filmskaberne giver et personligt indblik i kokkenes liv – fra deres forskellige baggrunde til tilblivelsen af deres kogekunst samt kokkenes jagt på sensorisk perfektion.

“Med så bred en vifte af discipliner og kulinarisk talent, kunne vi på ingen måde pakke alle de utrolige kokkehistorier ned i én sæson,” tilføjer skaberen David Gelb. “Jeg er især begejstret for, at vi får afsnit dedikeret til de kvindelige kokke Ana Ros, Dominique Crenn, Jeong Kwan, Nancy Silverton og ikke mindst Adeline Grattard. Hun vil være én af fire kokke, vi vil fremhæve i vores franske sæson. Jeg er beæret over at kunne dele et mere personligt indblik i hver af disse kokkes liv.”

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du streame i november

Artiklen fortsætter under annoncen

Følgende internationale kokke vil være med i de kommende sæsoner:

Chef’s Table, Sæson 2 – D. 27 maj
Alex Atala, Dom, (Brazilien)
Ana Ros, Hiša Franko (Slovenien)
Dominique Crenn, Atelier Crenn (USA)
Enrique Olvera, Pujol (Mexico)
Gagan Anand, Gaggan (Thailand)
Grant Achatz, Alinea, Next, The Aviary (USA)

Chef’s Table, Sæson 3 – Franske afsnit, TBD 2016
Alain Passard, L’Arpege (Frankrig)
Michel Troisgros, Maison Troisgros (Frankrig)
Adeline Grattard, Yam’Tcha (Frankrig)
Alexandre Couillon, La Marine (Frankrig)

Chef’s Table, Sæson 4 – TBD 2017
Ivan Orkin, Ivan Ramen (USA, Japan)
Jeong Kwan, Chunjinam Hermitage, Baekyangsa Temple (SydKorea)
Nancy Silverton, Mozza (USA)
Tim Raue, Restaurant Tim Raue (Tyskland)
Virgilio Martinez, Central (Peru)
Vladimir Mukhin, White Rabbit (Rusland)Skriv kommentar