Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Tre nye shows med Dave Chappelle på Netflix

Tre nye shows med Dave Chappelle på Netflix

21/11/2016 | Flixfilm

dave-chappelle-netflixStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at den amerikanske komiker Dave Chappelle vil vende tilbage til stand-up scenen med tre nye comedy shows, der udelukkende vil kunne ses på Netflix.

Det ene shows med Dave Chappelle vil være en helt nyt stand-up comedy special og markerer samtidig Chappelle’s tilbagevenden med første tv-special i 12 år.

De to øvrige comedy shows er fra Dave Chappelle’s eget arkiv og har ikke tidligere været udgivet. Det ene er optaget i Austin City og det andet i Hollywood Palladium i 2014.

Alle 3 shows får premiere på Netflix Danmark i 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Dave Chappelle er en legendarisk stemme indenfor comedy – sviende, vital, og nu mere end nogensinde; essentiel,” udtaler Lisa Nishimura, VP for Original Documentary and Comedy hos Netflix. “Daves tre nye shows er nogle af de mest imødesete begivenheder indenfor stand-up og comedy, og vi er beærede over han vil markere sin globale tilbagevenden på Netflix.”

LÆS OGSÅ   Netflix dropper advokatdrama og sci-fi-serie

Dave Chappelle er manden bag det populære The Chappelle Show, som blev vist på Comedy Central i 2013. Showet blev nomineret til tre Emmy og er blandt det bedstsælgende tv-show på DVD. De seneste tre år har Chappelle optrådt med over 500 shows i USA, som stort set alle er blevet udsolgt.

I sidste måned kunne Netflix ligeledes annoncere, at de havde købt de eksklusive rettigheder til to nye shows med Chris Rock. De shows har streamingtjenesten angiveligt betalt $40 millioner for at kunne vise og aftalen, samt den nye med Dave Chappelle, cementerer dermed Netflix’ store interesse for stand-up og comedy.

Se Dave Chappelle på Netflix Danmark i 2017.1 kommentar til Tre nye shows med Dave Chappelle på Netflix

  1. Nino - kl. 22:41, 22-11-2016:

    Chappelle Show kørte ikke i 2013, men fra 2003 til 2006. 🙂

Skriv kommentar