Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Tre nye shows med Dave Chappelle på Netflix

Tre nye shows med Dave Chappelle på Netflix

21/11/2016 | 1 kommentar

dave-chappelle-netflixStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at den amerikanske komiker Dave Chappelle vil vende tilbage til stand-up scenen med tre nye comedy shows, der udelukkende vil kunne ses på Netflix.

Det ene shows med Dave Chappelle vil være en helt nyt stand-up comedy special og markerer samtidig Chappelle’s tilbagevenden med første tv-special i 12 år.

De to øvrige comedy shows er fra Dave Chappelle’s eget arkiv og har ikke tidligere været udgivet. Det ene er optaget i Austin City og det andet i Hollywood Palladium i 2014.

Alle 3 shows får premiere på Netflix Danmark i 2017.

“Dave Chappelle er en legendarisk stemme indenfor comedy – sviende, vital, og nu mere end nogensinde; essentiel,” udtaler Lisa Nishimura, VP for Original Documentary and Comedy hos Netflix. “Daves tre nye shows er nogle af de mest imødesete begivenheder indenfor stand-up og comedy, og vi er beærede over han vil markere sin globale tilbagevenden på Netflix.”

LÆS OGSÅ   Se Netflix USA på Apple TV, iPad, Playstation og Xbox

Dave Chappelle er manden bag det populære The Chappelle Show, som blev vist på Comedy Central i 2013. Showet blev nomineret til tre Emmy og er blandt det bedstsælgende tv-show på DVD. De seneste tre år har Chappelle optrådt med over 500 shows i USA, som stort set alle er blevet udsolgt.

I sidste måned kunne Netflix ligeledes annoncere, at de havde købt de eksklusive rettigheder til to nye shows med Chris Rock. De shows har streamingtjenesten angiveligt betalt $40 millioner for at kunne vise og aftalen, samt den nye med Dave Chappelle, cementerer dermed Netflix’ store interesse for stand-up og comedy.

Se Dave Chappelle på Netflix Danmark i 2017.1 kommentar til Tre nye shows med Dave Chappelle på Netflix

  1. Nino - kl. 22:41, 22-11-2016:

    Chappelle Show kørte ikke i 2013, men fra 2003 til 2006. 🙂

    Skriv kommentar