Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt

03/11/2013 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Robert Vince
Skuespillere: Tucker Albrizzi, Adam Alexi-Malle, Tim Conway, Mason Cook
Spilletid: 93 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 4.7

Resumé: Hvalpene havner i det gamle Egypten, og med hjælp fra nye venner bliver det et festligt eventyr, hvor de løser mysterier og udforsker en grav for at finde en skat.


Se Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt herunder:Fra premieredatoen (3. november, 2013) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar