Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt

Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt

03/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Robert Vince
Skuespillere: Tucker Albrizzi, Adam Alexi-Malle, Tim Conway, Mason Cook
Spilletid: 93 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Resumé: Hvalpene havner i det gamle Egypten, og med hjælp fra nye venner bliver det et festligt eventyr, hvor de løser mysterier og udforsker en grav for at finde en skat.


Se Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Treasure Buddies – Hvalpene på skattejagt stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar