Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Treasure City

Treasure City

24/07/2022 | Flixfilm

Treasure City på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Szabolcs Hajdu
Skuespillere: Orsolya Török-Illyés, Szabolcs Hajdu, Lilla Sárosdi
Spilletid: 92 min
Land: Switzerland, United Kingdom, Hungary
Sprog: Hungarian
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I løbet af en enkelt nat krydser en række menneskers liv hinanden, mens de står over for politiske uenigheder, familieproblemer og personlige forandringer.

Treasure City havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Treasure City på YouTube.Se Treasure City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Treasure City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Treasure City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Treasure City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Treasure City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar