Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Treasure Hunt

Treasure Hunt

23/03/2023 | Flixfilm

Treasure Hunt på Netflix

Produktionsår: 1952
Genre: Comedy
Instruktion: John Paddy Carstairs
Skuespillere: Jimmy Edwards, Martita Hunt, Naunton Wayne
Spilletid: 79 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En excentrisk familie beslutter sig for at omdanne deres familiegård til et hotel for at betale noget gæld af – men visse medlemmer af huset sætter sig imod.Se Treasure Hunt på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Treasure Hunt havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Treasure Hunt på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Treasure Hunt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Treasure Hunt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Treasure Hunt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Treasure Hunt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar