Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Tredje og sidste sæson af ‘Dead to Me’ kommer snart

Tredje og sidste sæson af ‘Dead to Me’ kommer snart

02/10/2022 | Flixfilm

Den amerikanske komedieserie ‘Dead to Me’ med Christina Applegate og Linda Cardellini i hovedrollerne er snart tilbage på Netflix.

Det meddeler streamingtjenesten efter at serien har holdt snart to og et halvt års pause – primært ufrivilligt da pandemien satte en stopper for optagelserne.

‘Dead to Me’ sæson 3, som får premiere den 17. november, bliver samtidig den sidste sæson i serien.

Det bekræftede Netflix i 2020.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forlængelse af den snarlige premieredato har streamingtjenesten har frigivet en kort teaser, som kan ses nederst i artiklen.

I ‘Dead to Me’ er Jen (Christina Applegate) en hånlig enke, der er fast besluttet på at løse hendes mands ”hit-and-run-mord”, mens Judy (Linda Cardellini) er en optimistisk, frisindet kvinde, der for nylig har lidt sit eget tragiske tab.

Da de to kvinder mødes i en støttegruppe bliver de venner, selvom de er hinandens modpoler.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Afgrunden'

I slutningen af sæson 2 blev Jen og Judys bil ramt af en spritbilist, spillet af James Marsden. De er begge i live men kvæstede efter ulykken, som kommer i forlængelse af en række tilståelser, mord og økonomiske komplikationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Dead to Me’, der er skabt af Liz Feldman (‘2 Broke Girls’, ‘One Big Happy’), er en vandanende og mørk komedie, der dykker ned i det smertefulde, ufiltrerede, underlige og sjove hav af sorg, tab og tilgivelse.

Se ‘Dead to Me‘ på Netflix Danmark. Tredje og sidste sæson kan ses fra den 17. november.
Skriv kommentar