Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Tredje og sidste sæson af ‘Locke & Key’ kommer til august

Tredje og sidste sæson af ‘Locke & Key’ kommer til august

12/06/2022 | Flixfilm

locke key saeson 3 netflix

Det 10. august har streamingtjenesten Netflix premiere på ‘Locke & Key’ sæson 3, men der er ikke blot tale om en ny sæson, det er også den endegyldigt sidste i serien.

Aflysningen af den amerikanske overnaturlige horror-serie blev bekræftet tidligere på året.

Der er dog en ordentlig afslutning i vente, da skaberne hele tiden har haft få øje at historien om de magiske nøgler skulle udspiller sig over tre sæsoner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har netop frigivet første teaser-trailer til tredje sæson af ‘Locke & Key’, som kan ses nederst i artiklen.

Det overnaturlige coming-of-age drama følger Locke-søskende efter at deres far er blevet myrdet under mystiske omstændigheder.

De tre søskende og deres mor flytter ind i deres forfædres hjem, Keyhouse, som de opdager er fyldt med magiske nøgler, der kan være forbundet med deres fars død.

Mens Locke-børnene udforsker de forskellige nøgler og deres unikke kræfter, vågner en mystisk dæmon – og vil gøre alt for at stjæle dem.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'We Have a Ghost'

Historien er baseret på de populære grafiske romaner af samme navn af Joe Hill – Stephen Kings søn, og rollebesætningen i ‘Locke & Key’ inkluderer blandt andet Jackson Robert Scott (‘It’) som Bode Locke, Connor Jessup (‘Falling Skies’) som Tyler Locke, Emilia Jones (‘What We Did on Our Holiday’) som Kinsey Locke, Sherri Saum (‘The Fosters ‘) som Ellie Whedon, Griffin Gluck (‘American Vandal’) som Gabe, Darby Stanchfield (‘Scandal’) som Nina Locke og Steven Williams (’21 Jump Steet’) som Joe Ridgeway.

Flixfilm anmeldte første sæson tilbage i 2020, hvor vi blandt andet kaldt den et “et fornøjerligt og underholdende blandingsprodukt”. Læs anmeldelsen her.

Se ‘Locke & Key‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar