Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Treehouse Detectives

Treehouse Detectives

09/11/2018 | Flixfilm

Se Treehouse Detectives på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brody Allen, Ryan Bartley, Jenna Davis, Leigh Kelly
Spilletid: N/A
Land: South Korea, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Når deres dyrevenner har brug for hjælp, følger Toby og Teri sporene og bruger fakta for at løse mysterier i deres egen baghave.


Se Treehouse Detectives på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTreehouse Detectives (Legehusdetektiverne) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Treehouse Detectives (Legehusdetektiverne) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Treehouse Detectives herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Treehouse Detectives (Legehusdetektiverne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Treehouse Detectives (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar