Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Treehouse Detectives

Treehouse Detectives

09/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Treehouse Detectives på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brody Allen, Ryan Bartley, Jenna Davis, Leigh Kelly
Spilletid: N/A
Land: South Korea, USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.8

Resumé: Når deres dyrevenner har brug for hjælp, følger Toby og Teri sporene og bruger fakta for at løse mysterier i deres egen baghave.


Se Treehouse Detectives på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Treehouse Detectives (Legehusdetektiverne) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Treehouse Detectives (Legehusdetektiverne) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Treehouse Detectives herunder:Fra premieredatoen (9. november, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Treehouse Detectives (Legehusdetektiverne) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Treehouse Detectives (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore