Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trees of Peace

Trees of Peace

10/06/2022 | Flixfilm

Trees of Peace på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: Alanna Brown
Skuespillere: Eliane Umuhire, Charmaine Bingwa, Ella Cannon
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Fire kvinder med forskellig baggrund former et stærkt venskab, mens de er tvunget til at skjule sig under folkedrabet i Rwanda. Inspireret af virkelige hændelser.

Trees of Peace havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trees of Peace på YouTube.Se Trees of Peace på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trees of Peace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trees of Peace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trees of Peace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trees of Peace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar