Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trent’s Last Case

Trent’s Last Case

15/02/2022 | Flixfilm

Trent’s Last Case på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den undersøgende journalist Phillip Trent kaster sig over sin sidste opgave – historien om en amerikansk finansfyrstes mistænkelige dødsfald på sit britiske gods.

Trent’s Last Case havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trent’s Last Case på YouTube.Se Trent’s Last Case på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trent’s Last Case ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trent’s Last Case stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trent’s Last Case, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trent’s Last Case er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar