Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trese After Dark

Trese After Dark

11/06/2021 | Flixfilm

Trese After Dark på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Gio Puyat
Skuespillere: Yvette Tan, Atom Araullo, Jay Oliva
Spilletid: 35 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Stjerner og skabere samles for at tale om Trese – fra dens filippinske folkloreinspiration til tegneseriens begyndelse og dens forvandling til en anime-serie.

Trese After Dark havde premiere på Netflix Danmark den 11. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trese After Dark på YouTube.Se Trese After Dark på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trese After Dark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trese After Dark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trese After Dark, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trese After Dark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar