Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trespass

01/12/2013 | Flixfilm

Se Trespass på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Joel Schumacher
Skuespillere: Nicolas Cage, Nicole Kidman, Ben Mendelsohn, Liana Liberato
Spilletid: 91 min
Land: USA, Bulgaria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Familien Miller bor i et eksklusivt område, hvor sikkerheden er høj. Men en dag bliver de taget til fange og holdt som gidsler af nogle indbrudstyve.


Se Trespass på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrespass havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trespass ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trespass herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trespass er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trespass stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar