Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trevor Noah: Afraid of the Dark

Trevor Noah: Afraid of the Dark

21/02/2017 | Flixfilm

Trevor Noah: Afraid of the Dark på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: David Paul Meyer
Skuespillere: Trevor Noah
Spilletid: 67 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Værten fra The Daily Show funderer over risikoen ved at navngive lande, hvordan trafiklys gør newyorkerne uovervindelige, og hvorfor man ikke bør drikke i Skotland.

Trevor Noah: Afraid of the Dark havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trevor Noah: Afraid of the Dark på YouTube.Se Trevor Noah: Afraid of the Dark på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Trevor Noah: Afraid of the Dark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trevor Noah: Afraid of the Dark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trevor Noah: Afraid of the Dark, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trevor Noah: Afraid of the Dark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar