Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trevor Noah: Afraid of the Dark

Trevor Noah: Afraid of the Dark

21/02/2017 | Flixfilm

Se Trevor Noah: Afraid of the Dark på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: David Paul Meyer
Skuespillere: Trevor Noah
Spilletid: 67 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Værten fra The Daily Show funderer over risikoen ved at navngive lande, hvordan trafiklys gør newyorkerne uovervindelige, og hvorfor man ikke bør drikke i Skotland.

Trevor Noah: Afraid of the Dark havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Trevor Noah: Afraid of the Dark på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trevor Noah: Afraid of the Dark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trevor Noah: Afraid of the Dark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trevor Noah: Afraid of the Dark, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trevor Noah: Afraid of the Dark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar