Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trevor Noah: Son of Patricia

Trevor Noah: Son of Patricia

20/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Trevor Noah: Son of Patricia på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: David Paul Meyer
Skuespillere: Trevor Noah
Spilletid: 63 min
Land: USA
Sprog: English, Xhosa
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Daily Show-værten Trevor Noah kommer ind på tacos, løbske slanger, camping, racismeimmunitet, og hvad han har lært af sin mor, i denne comedy-special.


Se Trevor Noah: Son of Patricia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trevor Noah: Son of Patricia havde premiere på Netflix Danmark den 20. November, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trevor Noah: Son of Patricia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trevor Noah: Son of Patricia herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trevor Noah: Son of Patricia er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trevor Noah: Son of Patricia stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore