Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trevor Noah: Son of Patricia

Trevor Noah: Son of Patricia

20/11/2018 | Flixfilm

Se Trevor Noah: Son of Patricia på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: David Paul Meyer
Skuespillere: Trevor Noah
Spilletid: 63 min
Land: USA
Sprog: English, Xhosa
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Daily Show-værten Trevor Noah kommer ind på tacos, løbske slanger, camping, racismeimmunitet, og hvad han har lært af sin mor, i denne comedy-special.


Se Trevor Noah: Son of Patricia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrevor Noah: Son of Patricia havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trevor Noah: Son of Patricia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trevor Noah: Son of Patricia herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trevor Noah: Son of Patricia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trevor Noah: Son of Patricia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar