Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trevor Noah: Son of Patricia

Trevor Noah: Son of Patricia

20/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Trevor Noah: Son of Patricia på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: David Paul Meyer
Skuespillere: Trevor Noah
Spilletid: 63 min
Land: USA
Sprog: English, Xhosa
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Daily Show-værten Trevor Noah kommer ind på tacos, løbske slanger, camping, racismeimmunitet, og hvad han har lært af sin mor, i denne comedy-special.


Se Trevor Noah: Son of Patricia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trevor Noah: Son of Patricia havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trevor Noah: Son of Patricia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trevor Noah: Son of Patricia herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trevor Noah: Son of Patricia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trevor Noah: Son of Patricia stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar