Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Triad Princess

Triad Princess

06/12/2019 | Flixfilm

Se Triad Princess på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Adventure, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Olivia Castanho, Cecilia Choi, Sing Hom, Dylan J. Locke
Spilletid: N/A
Land: Taiwan
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Efter at have møvet sig ind til en forestilling som bodyguard for en kendis vender en mafiaboss' vilde datter en tv-stjernes liv på hovedet og finder kærligheden.

Triad Princess (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Triad Princess på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Triad Princess (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Triad Princess (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Triad Princess, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Triad Princess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar