Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Triad Princess

Triad Princess

06/12/2019 | Flixfilm

Se Triad Princess på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Adventure, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eugenie Liu
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Efter at have møvet sig ind til en forestilling som bodyguard for en kendis vender en mafiaboss' vilde datter en tv-stjernes liv på hovedet og finder kærligheden.


Se Triad Princess på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Triad Princess (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Triad Princess (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Triad Princess:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Triad Princess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Triad Princess (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar