Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Triad Princess

Triad Princess

06/12/2019 | Flixfilm

Triad Princess på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Eugenie Liu, Jasper Liu, Olivia Castanho
Spilletid: N/A
Land: Taiwan
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter at have møvet sig ind til en forestilling som bodyguard for en kendis vender en mafiaboss' vilde datter en tv-stjernes liv på hovedet og finder kærligheden.

Triad Princess (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Triad Princess på YouTube.Se Triad Princess på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Triad Princess (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Triad Princess (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Triad Princess, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Triad Princess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar