Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trial 4

11/11/2020 | Flixfilm

Trial 4 på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sean Ellis, Rosemary Scapicchio, Edward McNelley
Spilletid: 437 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Sean K. Ellis blev som teenager i 1993 sigtet for drab på en betjent i Boston. Hans kamp for at bevise sin uskyld afslører korruption i politiet og strukturel racisme.

Trial 4 (Retssag nr. 4) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trial 4 på YouTube.Se Trial 4 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trial 4 (Retssag nr. 4) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trial 4 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trial 4, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trial 4 (Retssag nr. 4) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar