Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trial 4

11/11/2020 | Flixfilm

Se Trial 4 på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Sean K. Ellis blev som teenager i 1993 sigtet for drab på en betjent i Boston. Hans kamp for at bevise sin uskyld afslører korruption i politiet og strukturel racisme.Se Trial 4 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trial 4 (Retssag nr. 4) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trial 4 (Retssag nr. 4) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trial 4 (Retssag nr. 4) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trial 4 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar