Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trial by Fire

Trial by Fire

01/10/2021 | Flixfilm

Se Trial by Fire på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Edward Zwick
Skuespillere: Jack O'Connell, Laura Dern, Emily Meade
Spilletid: 127 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En kvinde udvikler et tæt forhold til en indsat på dødsgangen og forsøger at bevise, at manden er blevet uretmæssigt dømt for at have dræbt sine børn i en mordbrand.

Trial by Fire havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Trial by Fire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trial by Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trial by Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trial by Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trial by Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar