Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trial by Media

Trial by Media

11/05/2020 | Flixfilm

Trial by Media på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Al Sharpton, Curtis Sliwa, Patti Blagojevich
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Denne dokumentarserie om virkelige forbrydelser undersøger nogle af de mest dramatiske retssager nogensinde med fokus på, hvordan medierne kan have påvirket afgørelserne.

Trial by Media (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trial by Media på YouTube.Se Trial by Media på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Trial by Media (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trial by Media (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trial by Media, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trial by Media er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar