Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trial by Media

Trial by Media

11/05/2020 | Flixfilm

Se Trial by Media på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Al Sharpton
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Denne dokumentarserie om virkelige forbrydelser undersøger nogle af de mest dramatiske retssager nogensinde med fokus på, hvordan medierne kan have påvirket afgørelserne.


Se Trial by Media på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trial by Media (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trial by Media (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Trial by Media:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trial by Media er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trial by Media (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar