Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tribhanga – Tedhi Medhi Crazy

Tribhanga – Tedhi Medhi Crazy

15/01/2021 | Flixfilm

Tribhanga – Tedhi Medhi Crazy på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Family
Instruktion: Renuka Shahane
Skuespillere: Kajol, Tanvi Azmi, Mithila Palkar
Spilletid: 1 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da hendes mor, som hun ikke har kontakt med, går i koma, kæmper en selvlært alenemor med fortrydelse og bitterhed, mens hun reflekterer over deres anstrengte forhold.

Tribhanga – Tedhi Medhi Crazy havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tribhanga – Tedhi Medhi Crazy på YouTube.Se Tribhanga – Tedhi Medhi Crazy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tribhanga – Tedhi Medhi Crazy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tribhanga – Tedhi Medhi Crazy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tribhanga – Tedhi Medhi Crazy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tribhanga – Tedhi Medhi Crazy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar