Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trick or Treat

Trick or Treat

15/12/2013 | Flixfilm

Se Trick or Treat på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Comedy, Horror, Music
Instruktør: Charles Martin Smith
Skuespillere: Marc Price, Tony Fields, Lisa Orgolini, Doug Savant
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da Eddies musikidol dør ved en brand, finder han ud af, at han kan bringe rockstjernen til live ved at spille hans sidste album baglæns.


Se Trick or Treat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrick or Treat havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trick or Treat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trick or Treat herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trick or Treat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trick or Treat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar