Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tricked

15/03/2016 | Flixfilm

Se Tricked på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Paul Verhoeven
Skuespillere: Peter Blok, Robert de Hoog, Sallie Harmsen, Duy Huynh
Spilletid: 55 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch, English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Denne dybdeborende dokumentar undersøger alle aspekter af USA's sexsmuglingsindustri, der ødelægger liv og omsætter for 3 mia. dollars om året.


Se Tricked på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tricked havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tricked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tricked:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tricked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tricked stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar