Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tricked

15/03/2016 | Flixfilm

Tricked på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Paul Verhoeven
Skuespillere: Peter Blok, Robert de Hoog, Sallie Harmsen
Spilletid: 1 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch, English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Denne dybdeborende dokumentar undersøger alle aspekter af USA's sexsmuglingsindustri, der ødelægger liv og omsætter for 3 mia. dollars om året.

Tricked havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tricked på YouTube.Se Tricked på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tricked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tricked stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tricked, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tricked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar