Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trico Tri: Happy Halloween

Trico Tri: Happy Halloween

30/09/2019 | Flixfilm

Trico Tri: Happy Halloween på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Family
Instruktion: Christian Vogeler
Skuespillere: Kendall Vertes, Armando Gutierrez, Carson Rowland
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 3.5

Handling: To teenagespøgelser har formået at skræmme nye beboere væk fra deres hus i årevis. En charmerende ny familie får dem måske på andre tanker.Se Trico Tri: Happy Halloween på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Trico Tri: Happy Halloween havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trico Tri: Happy Halloween på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Trico Tri: Happy Halloween ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trico Tri: Happy Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trico Tri: Happy Halloween, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trico Tri: Happy Halloween er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar