Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trico Tri: Happy Halloween

Trico Tri: Happy Halloween

30/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Trico Tri: Happy Halloween på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Family
Instruktør: Christian Vogeler
Skuespillere: Kendall Vertes, Armando Gutierrez, Carson Rowland, Adriana Cataño
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 3.9

Resumé: To teenagespøgelser har formået at skræmme nye beboere væk fra deres hus i årevis. En charmerende ny familie får dem måske på andre tanker.


Se Trico Tri: Happy Halloween på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trico Tri: Happy Halloween havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trico Tri: Happy Halloween ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trico Tri: Happy Halloween herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trico Tri: Happy Halloween er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trico Tri: Happy Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar