Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trilho

29/10/2022 | Flixfilm

Trilho på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Gonçalo Silva
Skuespillere: Diogo Amaral, Sílvia Balancho, Adriano Carvalho, João Catarré
Spilletid: N/A
Land: Portugal
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter udviklingen af ti kreative projekter i Alto Minho tager filmskaberen Miguel C. Tavares fat på en poetisk analyse af kunst, landskab og hukommelse.

Trilho havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trilho på YouTube.Se Trilho på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Trilho ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trilho stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trilho, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trilho er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar