Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trinkets

25/08/2020 | Flixfilm

Se Trinkets på Netflix

Indspilningsår: 2019–2020
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brianna Hildebrand, Kiana Madeira, Quintessa Swindell, Odiseas Georgiadis
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En sørgende teenager bliver uventet ven med to klassekammerater på sin nye high school, da de alle tre lander i den samme gruppe for Anonyme Butikstyve.

Trinkets (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Trinkets på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trinkets (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trinkets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trinkets (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar