Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trinta

19/08/2016 | Flixfilm

Trinta på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Paulo Machline
Skuespillere: Paolla Oliveira, Matheus Nachtergaele, Milhem Cortaz
Spilletid: 92 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I 1973 bliver Joãosinho Trinta karnevalinstruktør for en sambaskole i Rio og introducerer Brasilien for sin fremmedartede og banebrydende stil.

Trinta havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trinta på YouTube.Se Trinta på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Trinta ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trinta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trinta, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trinta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar