Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Triple Frontier’ – Ny actionfilm fra Netflix med stjernespækket besætning

‘Triple Frontier’ – Ny actionfilm fra Netflix med stjernespækket besætning

11/12/2018 | Flixfilm

triple frontier netflix film premiereStreamingtjenesten Netflix kan nu afsløre deres næste store filmsatsning ‘Triple Frontier’ med et stjernespækket cast bestående af Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund, Pedro Pascal og Adria Arjona.

Se den actionfyldte trailer nederst i artiklen.

En gruppe tidligere agenter fra Special Forces bliver genforenet, da de skal planlægge et kup og forsøge at stjæle fra et verdens mest voldelige karteller i en sparsomt befolket zone med mange grænser i Sydamerika.

For første gang i deres prestigefyldte karrierer springer disse ukendte helte ud i en farlig mission, der denne gang er for dem selv og ikke for et land. Men da begivenhederne tager en uventet drejning og truer med at eskalere, kommer heltenes evner og loyalitet på prøve – deres moral bliver skubbet til grænsen i kampen for overlevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Triple Frontier’ er instrueret af Academy Award nomineret J.C. Chandor (‘Margin Call’, ‘All Is Lost’, ‘A Most Violent Year’) og skrevet af Chandor og Academy Award-vinderen Mark Boal (‘The Hurt Locker’, ‘Zero Dark Thirty’).

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Resident Evil’ – sæson 1

Det amerikanske medie Deadline skriver, at ‘Triple Frontier’ også får premiere i udvalgte biografer mens at filmen i mange år har været et eftertragtet projekt som har skiftet hænder hos filmskabere og skuespillere flere gange. Kathryn Bigelow, Tom Hanks, Will Smith, Johnny Depp, Channing Tatu og Tom Hardy har blandt andet vist interesse.

Den eksakte premieredato på ‘Triple Frontier’ er endnu ikke afsløret, men filmen kan ses på Netflix Danmark til marts 2019.Skriv kommentar