Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Triple Frontier

Triple Frontier

13/03/2019 | Flixfilm

Triple Frontier på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Thriller
Instruktion: J.C. Chandor
Skuespillere: Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam
Spilletid: 125 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Portuguese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Loyaliteten bliver sat på prøve, da fem tidligere elitesoldater finder sammen for at stjæle en narkobarons formue, hvilket udløser en serie af uforudsete konsekvenser.Se Triple Frontier på Netflix
Anmeldelse: Triple Frontier

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Triple Frontier havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Triple Frontier på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Triple Frontier ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Triple Frontier stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Triple Frontier, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Triple Frontier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Triple Frontier

  1. Jan - kl. 17:49, 14-03-2019:

    Rigtig god film.

    Dog er det en fejl at I skriver imdb rating 8.9 – den er 7.0 lige nu.

  2. Flixfilm - kl. 17:51, 14-03-2019:

    Hej Jan,

    Karakteren fra IMDb bliver opdateret automatisk – Er dog ikke helt klar over hvor hurtigt, men tænker at den snart bliver korrekt 🙂

Skriv kommentar