Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Triple Frontier

Triple Frontier

13/03/2019 | Flixfilm

Se Triple Frontier på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: J.C. Chandor
Skuespillere: Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund
Spilletid: 125 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Portuguese
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Loyaliteten bliver sat på prøve, da fem tidligere elitesoldater finder sammen for at stjæle en narkobarons formue, hvilket udløser en serie af uforudsete konsekvenser.


Se Triple Frontier på Netflix

Anmeldelse: Triple Frontier

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTriple Frontier havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Triple Frontier ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Triple Frontier herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Triple Frontier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Triple Frontier stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Triple Frontier

 1. Jan - kl. 17:49, 14-03-2019:

  Rigtig god film.

  Dog er det en fejl at I skriver imdb rating 8.9 – den er 7.0 lige nu.

 2. Flixfilm - kl. 17:51, 14-03-2019:

  Hej Jan,

  Karakteren fra IMDb bliver opdateret automatisk – Er dog ikke helt klar over hvor hurtigt, men tænker at den snart bliver korrekt 🙂

  Skriv kommentar