Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Triple 9

22/02/2018 | Flixfilm

Se Triple 9 på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: John Hillcoat
Skuespillere: Chiwetel Ejiofor, Casey Affleck, Anthony Mackie, Woody Harrelson
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Russian
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En gruppe korrupte Atlanta-betjente, som bliver afpresset af den russiske mafia, planlægger et tilsyneladende umuligt kup, der udløser en eksplosiv kædereaktion af vold.


Se Triple 9 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Triple 9 havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Triple 9 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Triple 9:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Triple 9 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Triple 9 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar