Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trixie Mattel: Moving Parts

Trixie Mattel: Moving Parts

27/03/2020 | Flixfilm

Se Trixie Mattel: Moving Parts på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Nicholas Zeig-Owens
Skuespillere: Brian Firkus, Reuben Asberry Jr., Willam Belli, Braden Davis
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Dragqueenen Trixie Mattel håndterer den bittersøde virkelighed ved succes i denne dokumentar, der også ser nærmere på hendes vej mod berømmelse og en musikkarriere.


Se Trixie Mattel: Moving Parts på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrixie Mattel: Moving Parts havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trixie Mattel: Moving Parts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trixie Mattel: Moving Parts herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trixie Mattel: Moving Parts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trixie Mattel: Moving Parts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar