Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trixie Mattel: Moving Parts

Trixie Mattel: Moving Parts

27/03/2020 | Flixfilm

Trixie Mattel: Moving Parts på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Nicholas Zeig-Owens
Skuespillere: Trixie Mattel, Benjamin Putnam, Caldwell Tidicue
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Dragqueenen Trixie Mattel håndterer den bittersøde virkelighed ved succes i denne dokumentar, der også ser nærmere på hendes vej mod berømmelse og en musikkarriere.

Trixie Mattel: Moving Parts havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trixie Mattel: Moving Parts på YouTube.Se Trixie Mattel: Moving Parts på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trixie Mattel: Moving Parts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trixie Mattel: Moving Parts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trixie Mattel: Moving Parts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trixie Mattel: Moving Parts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar