Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trois années

Trois années

06/02/2022 | Flixfilm

Trois années på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: De giftede sig af praktiske årsager, men nu erklærer Julia alligevel sin kærlighed til sin mand, hvis passion desværre er falmet. Baseret på en historie af Anton Chekhov.Se Trois années på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Trois années havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trois années på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Trois années ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trois années stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trois années, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trois années er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar