Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trollhunters: Rise of the Titans

Trollhunters: Rise of the Titans

21/07/2021 | Flixfilm

Trollhunters: Rise of the Titans på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Johane Matte, Francisco Ruiz-Velasco, Andrew L. Schmidt
Skuespillere: Steve Alterman, Kay Bess, Brian Blessed
Spilletid: 104 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English, Mandarin, Portuguese
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Helte fra Troldejægerne, 3 nedenunder og Troldmænd slår sig sammen for at kæmpe mod en lyssky fjende, der truer med at overtage deres verdener – og ødelægge Jorden.

Trollhunters: Rise of the Titans havde premiere på Netflix Danmark den 21. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trollhunters: Rise of the Titans på YouTube.Se Trollhunters: Rise of the Titans på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Trollhunters: Rise of the Titans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trollhunters: Rise of the Titans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trollhunters: Rise of the Titans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trollhunters: Rise of the Titans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Trollhunters: Rise of the Titans

  1. lars - kl. 09:58, 06-08-2021:

    super fed film, håber at der kommer flere.

Skriv kommentar