Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trolls Holiday

Trolls Holiday

06/12/2017 | Flixfilm

Se Trolls Holiday på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Joel Crawford
Skuespillere: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse
Spilletid: 26 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da dronning Poppy opdager, at Birgit og borkerne ikke har nogen ferie, lægger hun en plan om, at Kvist og de andre trolde skal hjælpe med at skabe en ferie.

Trolls Holiday (Trolls: Festdagen) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Trolls Holiday på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trolls Holiday (Trolls: Festdagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trolls Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trolls Holiday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trolls Holiday (Trolls: Festdagen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Trolls Holiday

  1. Sefkan - kl. 16:02, 06-12-2017:

    Hvor er det dejligt at i har fået Trolls på Netflix. Ville da foretrække hvis det var filmen og ikke et enkelt afsnit.

    Nu har jeg to piger som er vilde med Trolls og de vil virkelig nyde at se den igen og igen.

    Kom gerne i gang med at fjerne nogle af de gamle film og serier og få noget nyt på.

    Skriv kommentar