Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trolls: The Beat Goes On!

02/11/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sean T. Krishnan, Amanda Leighton, Skylar Astin, Kevin Michael Richardson
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.9

Resumé: Da dronning Poppy skaber fred i Troldelandsbyen med fester, sport og glade dage, forsøger Kvist at holde mere af sjov og ballade.


Se Trolls: The Beat Goes On! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trolls: The Beat Goes On! (Trolls: For fuld musik!) (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trolls: The Beat Goes On! (Trolls: For fuld musik!) (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trolls: The Beat Goes On! herunder:Fra premieredatoen (2. november, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Trolls: The Beat Goes On! (Trolls: For fuld musik!) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Trolls: The Beat Goes On! (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar