Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trolls: The Beat Goes On!

Trolls: The Beat Goes On!

22/11/2019 | Flixfilm

Trolls: The Beat Goes On! på Netflix

Produktionsår: 2018–2019
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Amanda Leighton, Sean T. Krishnan, Kevin Michael Richardson
Spilletid: 25 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da dronning Poppy skaber fred i Troldelandsbyen med fester, sport og glade dage, forsøger Kvist at holde mere af sjov og ballade.

Trolls: The Beat Goes On! (Trolls: For fuld musik!) (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trolls: The Beat Goes On! på YouTube.Se Trolls: The Beat Goes On! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trolls: The Beat Goes On! (Trolls: For fuld musik!) (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trolls: The Beat Goes On! (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trolls: The Beat Goes On!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trolls: The Beat Goes On! (Trolls: For fuld musik!) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar