Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trolls: The Beat Goes On!

Trolls: The Beat Goes On!

22/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Trolls: The Beat Goes On! på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amanda Leighton, Sean T. Krishnan, Kevin Michael Richardson, Skylar Astin
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Da dronning Poppy skaber fred i Troldelandsbyen med fester, sport og glade dage, forsøger Kvist at holde mere af sjov og ballade.


Se Trolls: The Beat Goes On! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trolls: The Beat Goes On! (Trolls: For fuld musik!) (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trolls: The Beat Goes On! (Trolls: For fuld musik!) (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trolls: The Beat Goes On! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trolls: The Beat Goes On! (Trolls: For fuld musik!) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trolls: The Beat Goes On! (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar