Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tron: Legacy

Tron: Legacy

30/09/2017 | Flixfilm

Se Tron: Legacy på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Joseph Kosinski
Skuespillere: Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde, Bruce Boxleitner
Spilletid: 125 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da Flynn udsender et hemmeligt signal fra en digital verden, opfanges det af hans søn, og sammen med Quorra kæmper far og søn for at besejre ondskaben i cyberverdenen.


Se Tron: Legacy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTron: Legacy havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tron: Legacy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tron: Legacy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tron: Legacy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tron: Legacy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar