Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tron: Legacy

Tron: Legacy

30/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Tron: Legacy på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Joseph Kosinski
Skuespillere: Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde, Bruce Boxleitner
Spilletid: 125 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Da Flynn udsender et hemmeligt signal fra en digital verden, opfanges det af hans søn, og sammen med Quorra kæmper far og søn for at besejre ondskaben i cyberverdenen.


Se Tron: Legacy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tron: Legacy havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tron: Legacy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tron: Legacy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tron: Legacy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tron: Legacy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar