Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tron

01/12/2017 | Flixfilm

Se Tron på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Steven Lisberger
Skuespillere: Jeff Bridges, Bruce Boxleitner, David Warner, Cindy Morgan
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En softwareudvikler, som hacker sin tidligere arbejdsgivers computer, bliver suget ind i en virtuel verden og får en rolle i et computerspil med gladiatorer.


Se Tron på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTron havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tron ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tron herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tron er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tron stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar